QicsMilestones urenregistratie gekoppeld aan je boekhouding.
TimeWriter
Ontwikkeld door TimeWriter

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

QicsMilestones voor KING Finance en KING accountancy

TimeWriter Urenregistratie
TimeWriter is een urenregistratieprogramma dat eenvoud en helderheid koppelt aan flexibiliteit en bedieningsgemak. Het zorgt voor een volledige verantwoording van alle gewerkte uren en vormt een uitstekende basis voor facturering en managementinformatie. Maar TimeWriter biedt meer: het is ook een uitstekend instrument voor budgetbewaking en je verlofadministratie.

Koppeling
Met de koppeling tussen KING Finance en TimeWriter worden de facturen direct doorgezet naar je online boekhouding. Gemakkelijk en tijdbesparend! Ook de debiteur en verkoopgegevens worden in KING Finance verwerkt.

Wat heb ik nodig?
KING Finance Cloudswitch €12,15 p/m
TimeWriter
Voer de urenregistratie in op één centrale plek. Geen handmatige handelingen meer bij het boeken van je facturen!

Over TimeWriter
TimeWriter is een heel flexibel softwarepakket voor urenregistratie, ontwikkeld door de programmeurs van XSO, xBase Software Ontwikkeling.

TimeWriter blinkt uit in eenvoud: zowel voor de medewerker als voor de beheerder en de manager. Tegelijkertijd biedt het programma een schat aan informatie voor uiteenlopende doeleinden: factureren, verlofadministratie, bedrijfsvoering, trends en prognoses, projectplanning en budgetbewaking. Het programma is bovendien volledig aan te passen aan elke organisatie.

TimeWriter is verkrijgbaar in twee versies: de standaardversie (TimeWriter Standaard) en de versie voor grotere organisaties en organisaties met specifieke wensen (TimeWriter Pro).

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙