CMSI
Ontwikkeld door Faillissementen.com

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

CMSI – creditmanagement solutions

Wil je de openstaande posten uit handen geven? Dan kun je een incassobureau inschakelen of gebruik maken van de koppeling tussen KING Finance en de software van Credit Management Solutions International (CMSI). Deze koppeling maakt het namelijk mogelijk dat ondernemers op een eenvoudige manier zelf hun debiteurenbeheer kunnen voeren, door bijvoorbeeld zelf rente- en incassokosten te berekenen.

De software van CMSI beschikt namelijk over middelen waarmee je op een gestructureerde en verantwoorde manier communiceert met debiteuren die niet kunnen of willen betalen. Denk hierbij aan diverse voorbeeldbrieven, waarop logo’s van gerenommeerde creditmanagement organisaties staan vermeld. Ondertussen houd je het hele betalingsproces toch in eigen beheer. Tijdens dit proces wordt de debiteur op verantwoorde wijze op zijn verplichtingen gewezen. Mocht je uiteindelijk toch besluiten dit uit handen te geven, dan zijn alle gegevens met een druk op de knop bekend bij CMSI. Deze organisatie neemt je daarna de incassoprocedure uit handen.

Wat heb ik nodig?
KING Finance Cloudswitch €12,25,- p/m
CSMI – prijs op aanvraag
Over CSMl
CMSI Software staat als fullservice creditmanagement organisatie voor belangrijke zaken als order to cash auditing, consultancy, software en reporting. Met 3 decennia aan kennis en ervaring willen wij u verder helpen d.m.v. procesoptimalisatie, training en software implementatie. Voor uw creditmanagement hebben wij effectieve software ontwikkeld die, in combinatie met onze rapportservice van SAP, uw cashflow optimaliseert en afschrijvingsrisico’s minimaliseert! Hiermee regelt u uw debiteurenbeheer op professionele wijze, conform de regels van de Wet Incasso Kosten(WIK) en/of uw Algemene Voorwaarden. Naast debiteurenbeheer kunt u met deze software zelf de minnelijke fase van incasso doen. Met behulp van zorgvuldig opgestelde brieven voorzien van het logo van een van onze incassopartners schroeft u de druk professioneel op om uw debiteuren te prikkelen tot betaling. Onze klanten behalen hiermee goede resultaten.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙