E-facturatie: PayperEmail
Ontwikkeld door Buckaroo

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
verkoop@king.eu
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

E-facturatie: PayperEmail

 

 

 

 

Snel en simpel digitale betaalverzoeken aan je klanten versturen? Je facturen via e-mail laten betalen, waaronder een iDEAL-betaallink? Door de koppeling tussen Bjorn Lunden en de PayperEmail-oplossing van Buckaroo kunnen je klanten direct afrekenen in een beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Bij een optimale inrichting van de PayperEmail wordt je factuur tot wel 50% sneller betaald. De betaling wordt door Buckaroo verwerkt en teruggekoppeld naar jouw KING administratie. Zo heb je real-time inzicht in je betalingsverkeer.

Welke betaalmethode maak jij beschikbaar voor je klant?
Je klanten kunnen via de betaalknop in de ontvangen e-mail eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal, creditcards en achteraf betalen zoals Afterpay en Klarna.

Betaalmethode automatische incasso
Om facturen te mogen incasseren zal je klant vooraf toestemming moeten geven. Deze toestemming kan via Buckaroo digitaal worden verleend middels een eMandaat. Op het moment dat de koper tot een aankoop overgaat kan de machtiging rechtstreeks vanuit de online bankieromgeving worden afgegeven.

Recurring Payments en subscription services
Steeds meer bedrijven zorgen voor een continue casflow door te werken met verdienmodellen op basis van recurring payments. Het model is dan ook heel populair omdat je een product of dienst aanbiedt op abonnementsbasis wat zorgt voor terugkerende inkomsten. Via Buckaroo Recurring Payments en Subscription Services kun je deze periodieke betalingen automatiseren.

Altijd inzicht in je betalingsverkeer met de Payment Plaza
De Payment Plaza is het beveiligde financiële backoffice systeem van Buckaroo. Als klant heb je een eigen login en password voor deze financiële cockpit, waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke afgeschermde account. De Payment Plaza is een portal voor jou als ondernemer die inzicht geeft in de status van transacties en biedt tevens de mogelijkheid om hier acties op uit te voeren. Denk hierbij aan het terugboeken van betalingen, inzicht in je debiteurenbestand, inrichten van e-mails, sms’jes en brieven en het inzien en exporteren van detailinformatie in rapportages.

Voordelen van een digitaal betaalverzoek

⦁ Facturen worden sneller betaald, dankzij de lage betaaldrempel
⦁ Hierdoor wordt bespaart op het facturatie- en inningsproces
⦁ Templates zijn in meerdere talen in te stellen
⦁ Uitgebreide rapportage mogelijkheden
⦁ De facturen zijn volledig op te maken in je eigen huisstijl
⦁ Hoog gebruikersgemak voor je klanten
⦁ Veilig dankzij hoge eisen aan het Buckaroo betalingssysteem
⦁ Jij bepaalt het aanbod van betaalmethoden

Tarieven & aanmelden
Voor de actuele tarieven van Buckaroo verwijzen wij je graag naar: https://www.buckaroo.nl

Je kunt ook je dealer / King consultant vragen de taak voor je te installeren en ter plekke uitleg te geven. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of King consultant. Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 2 tot 8 uur implementatie- en instructietijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, vandaar dat de inschatting van het aantal uren sterk kan verschillen.

 

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙