Buckaroo
Ontwikkeld door Buckaroo

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Buckaroo de toonaangevende paymentprovider van Nederland
In samenwerking met onze partner Buckaroo, Payment Service Provider (PSP), hebben wij een realtime koppeling ontwikkeld (vanaf versie 4.4.7).

BUCKAROO KOPPELING AANVRAGEN
Digitale betaalverzoeken versturen en betalen per e-mail
Je wilt snel en makkelijk een factuur versturen naar je klant. In KING Finance Verkoop heb je de optie om gebruik te maken van de realtime koppeling met Buckaroo PayperEmail. Door op de betaallink in de e-mail te klikken, kan je klant direct afrekenen in de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Bij een optimale inrichting van de PayperEmail wordt je factuur tot wel 50% sneller betaald.

Welke betaalmethode maak jij beschikbaar voor je klant?
Je klanten kunnen via de betaalknop in de ontvangen e-mail eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcards. Je kunt dus zelf kiezen welke betaalopties de klant aangeboden krijgt.

Altijd inzicht in je betalingsverkeer met de Payment Plaza
De Payment Plaza is het beveiligde financiële backoffice systeem van Buckaroo. Als klant heb je een eigen login en password voor deze financiële cockpit, waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke afgeschermde account. De Payment Plaza is een portal voor jou als ondernemer die inzicht geeft in de status van transacties en biedt tevens de mogelijkheid om hier acties op uit te voeren. Denk hierbij aan het terugboeken van betalingen, inzicht in je debiteurenbestand, inrichten van e-mails, sms’jes en brieven en het inzien en exporteren van detailinformatie in rapportages.

Payment Plaza geïntegreerd in je KING Finance boekhouding
Veel Paymentproviders bieden jou de optie om MT940 of CAMT.53 bestanden van je betaaltransacties te downloaden en in te lezen in je boekhouding. Door de directe samenwerking tussen Buckaroo en MUIS Software zorgen wij ervoor dat de betaling meteen geboekt wordt op een zgn. Buckaroo-tussenrekening. Hiermee kun je direct zien dat een factuur reeds betaald is. Zodra Buckaroo aan jou uitbetaalt, dan is de tussenrekening weer op 0. Hiervoor hebben we een zgn. herkenningscode aangemaakt waarbij het bankrekeningnummer van Buckaroo gekoppeld is aan de tussenrekening.

HOE ACTIVEER IK DE KOPPELING?
Over Buckaroo
Met ruim tien jaar kennis en ervaring is Buckaroo een toonaangevende Payment Provider. Zij biedt een totaaloplossing voor al je financiële processen, voorzien van ruim 40 (inter)nationale betaalmethoden, een volledig gedigitaliseerd facturatiesysteem, digitaal incassomachtigen voor B2B en B2C, cadeaukaart oplossingen en Subscription Services voor je abonnementenbeheer. Betalingen en vorderingen worden sneller en klantvriendelijker, zowel online als offline geïnd.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙