Saamn
Ontwikkeld door Saamn

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

PortaBase is een totaalpakket voor de kinderopvang. Het is geschikt voor zowel KDV en BSO als gastouderbureaus.

Saamn  – de nieuwe generatie kindplanning

De kinderopvangbranche vraagt om innovatief ondernemerschap. Producten, diensten en bedrijfsprocessen veranderen. Daarom heeft TecSoft ervoor gekozen om Saamn te ontwikkelen, een nieuwe generatie kindplanning als opvolger van The Nanny.

Het softwarepakket biedt alle mogelijkheden voor je administratieve proces en staat voor keuzes. Jij kiest wat je wilt gebruiken, Saamn staat klaar om je te helpen. Met de functies van Saamn volg jij je gehele administratieve proces. Zo maak je eenvoudig bestanden met gegevens aan van debiteuren, inclusief incassomachtigingen en facturen, welke je vervolgens in iMUIS Online kunt importeren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om al in Saamn je incassobestanden voor te bereiden voor in iMUIS Online.

 

Wat heb ik nodig?

Over TecSoft B.V.

TecSoft B.V., dé specialist op het gebied van administratieve softwareoplossingen voor de kinderopvangbranche. Begonnen met The Nanny en nu ook de makers van Saamn. De nieuwe generatie kindplanning en daarmee de opvolger van The Nanny.

Voor jouw specifieke bedrijfsprocessen heeft TecSoft concrete oplossingen. Zij denken graag met je mee. Met hun ervaring kunnen zij jouw organisatie uniek ondersteunen. De mensen van Saamn komen persoonlijk bij je langs om samen met jou te kijken naar jouw specifieke vragen en wensen. En natuurlijk kun je altijd rekenen op hun ondersteuning.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙