Ontdek de kracht van Vendit's kassasysteem voor succesvol ondernemen, of je nu een kleinere onderneming, groot winkelbedrijf, filiaalbedrijf of franchiseorganisatie bent. Vendit biedt een compleet pakket met naadloze integratie met KING Finance administratie, waardoor je bedrijfsprocessen efficiënter verlopen. Leer hoe je eenvoudig kassa-mutaties exporteert en integreert met KING Finance voor een soepele workflow.
Koppeling met Vendit kassa software
Ontwikkeld door Vendit BV

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling met Vendit kassa software

Vendit – Winkelautomatisering
Vendit is een betrouwbaar kassasysteem waarmee je succesvoller kunt ondernemen. Of je nu een klein of groot winkelbedrijf hebt, een filiaalbedrijf of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming biedt Vendit een geschikt afrekensysteem. Zij bieden één totaalpakket met de mogelijkheid om te koppelen naar je KING Finance administratie. De koppeling wordt aangeboden op basis van een export welke je via de module KING Finance Inlezen kan importeren.

Hoe werkt het?
Neem contact op met Vendit als je wilt weten hoe je het exportbestand met kassa-mutaties kunt exporteren. Om het export bestand in KING Finance in te kunnen lezen, dien je in het programma Mijn Gegevens/Abonnement te controleren of de module Inlezen geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Vervolgens kun je via de onderstaande stappen het export bestand inlezen:
Stap 1. Login in KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen met Vendit.
Stap 2. Start het programma ASCII bestanden inlezen via het menu [Financieel] – [Inlezen] .

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙