Loanstreet
Ontwikkeld door Loanstreet

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

LoanStreet razendsnel bedrijfsfinanciering krijgen
LoanStreet is dé nieuwe manier voor de mkb’er om snel en goedkoper een zakelijke lening te krijgen. LoanStreet biedt toegang tot financiering bij 15 aanbieders van financieringen, waaronder banken, crowdfunders, factoring maatschappijen en leasemaatschappijen. Door de koppeling met KING Finance kun je binnen enkele minuten gratis checken of je een financiering kunt krijgen voor jouw investeringsplan. Daarna vraag je de financiering eenvoudig aan via LoanStreet bij de gewenste financier. Er is tevens ook gratis hulp indien gewenst en het product kan makkelijk samen met jou accountant/boekhouder of adviseur gebruikt worden.

Ook financiers zijn blij met LoanStreet doordat de aanvraag altijd volledig is en dit voordeel geven ze aan jou terug, in de vorm van kortingen op rente en intake kosten. Het grootste voordeel is een snelle financieringsduidelijkheid.

Via LoanStreet kunnen financieringen aangevraagd worden tussen € 5.000 en € 1.000.000. Via LoanStreet krijg je sneller en goedkoper een zakelijke lening. LoanStreet is gekoppeld aan je KING Finance administratie, hierdoor maak je altijd gebruik van de meest recente bedrijfsgegevens. En ook in LoanStreet kan jouw boekhouder of accountant meekijken en je ondersteunen bij de aanvraag.

DIRECT AANVRAGEN
Je regelt je financierings aanvraag in vier stappen
1. Koppeling boekhoudpakket
LoanStreet sluit naadloos aan op jouw KING Finance boekhoudsoftware. Je werkt dus met de meest recente gegevens en kunt die gebruiken bij het oriënteren op financiering. LoanStreet haalt de benodigde gegevens uit KING Finance met 1 druk op de knop.

2. Check financierbaarheid
LoanStreet biedt, voordat je de aanvraag indient, inzicht of je financieringsaanvraag kans van slagen heeft en bij welke financier. Ook krijgt je een korte toelichting van de verschillende financiers.

3. Financieringsaanvraag invullen
LoanStreet vult zelf de meeste gegevens, die nodig zijn voor een financieringsaanvraag in. Denk aan de winst- en verliesrekening, prognose, balans en cashflow. Je vult zelf nog enkele gegevens in en kunt dan de aanvraag direct digitaal versturen. Het is ook mogelijk om eerst de aanvraag met jouw accountant of boekhouder te delen. Je kunt dan samen je aanvraag controleren en zo nodig aanvullen.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙