Koppeling met LightSpeed - door JRNY
Ontwikkeld door JRNY / Syveon

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@syveon.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling met LightSpeed - door JRNY

Lightspeed eCommerce Webshop met koppeling naar je KING ERP-pakket 

Syveon is KING Partner die jou ondersteunt bij het opzetten van een webshop tot het leveren van een complete koppeling naar hét ERP-pakket van Bjorn Lunden. Verkoop jij je producten via Lightspeed eCommerce? Met de koppeling ontwikkeld door Syveon beschikt je over een geïntegreerde webshop koppeling. Zodra er een online bestelling binnenkomt dan wordt de bestelling automatisch verwerkt tot een verkooporder in je erp-pakket.

Over de koppeling

De koppeling voorziet in de synchronisatie van:
  • Artikelen en voorraden
  • Debiteuren
  • Verkooporders
  • BTW-codes
Afhankelijk van je wensen kan Syveon je begeleiden bij de installatie en implementatie van je Lightspeed webshop. Syveon is al jaren partner van KING en heeft inmiddels dan ook een uitstekende kennis van onze erp-pakket. Hierdoor is zij in staat een goede service te bieden bij de inventarisatie, installatie en implementatie van de koppeling tussen Lightspeed en KING ERP.  Wij adviseren je voor meer informatie en actuele prijzen contact op te nemen met Syveon.Tarieven Naast het maandelijkse abonnement via Syveon worden er opstartkosten in rekening gebracht.
  • Lightspeed eenmalige installatie en implementatie;
  • Implementatie en inrichting module(s);
  • Inventariseren, installeren en implementeren van de koppeling;
  • Ondersteuning bieden tijdens het testen.
  • Dit is exclusief de werkzaamheden die in King en/of Lightspeed moeten gebeuren.
Heb je hulp nodig bij de inrichting en procesoptimalisatie van je KING erp-pakket? Vraag dan een consult aan bij Bjorn Lunden of één van onze dealers.

Prijzen

Maandelijks abonnement vanaf €49,- per maand.
Eenmalige inrichting: prijs op aanvraag.
Graag laten wij je kennismaken met de webshop van Dehcos. In haar webshop voorzien zij consumenten van hoogwaardige cosmetica producten. De webshop ontwikkelt in Lightspeed is door de koppeling met Syveon geïntegreerd met het erp-pakket van Bjorn Lunden
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙