Power BI Connector voor KING
Ontwikkeld door Davista

Geschikt voor KING Versies
KING Financieel
KING Financieel Plus
Ontwikkelaar
info@davista.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Power BI Connector voor King

Power BI Connector voor King.
Met de Power BI Connector voor King kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in King Business Software. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en King met elkaar te koppelen. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Koppelen met King
Alle gegevens uit de King administratie kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die je simpelweg kunt aanklikken. Ook voor alle vrije rubrieken die je in King hebt gemaakt, zijn als standaard tabellen beschikbaar. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit King inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

Data combineren
Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met King is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit King te combineren met gegevens uit andere bronnen, zoals bijvoorbeeld je webshop of facebookpagina, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

In de nieuwste versie van de Connector is het mogelijk om meerdere administraties tegelijkertijd in te lezen. Dat kun je doen door in de connector meerdere administratiecodes kommagescheiden in te vullen. De connector zal vervolgens de tabellen vullen met de gegevens van al deze administraties, voorzien van een kenmerk ‘AdministratieCode’. Hiermee wordt het mogelijk om verschillende administraties uit King te consolideren of te benchmarken.

Prijzen
De prijs van de Power BI Connector voor King bedraagt:

€ 25,00 per maand voor de eerste administratie
€ 12,50 per maand voor elke volgende administratie
Er geldt geen toeslag voor het aantal gebruikers, de prijs is alleen gebaseerd op het aantal administraties.

Uiteraard
is de PowerBI omgeving van MicroSoft zelf nodig.
De connector die wij hier beschijven regelt de koppeling tussen King en PowerBI.
Voor meer informatie over de PowerBI van MicroSoft : https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de online demovideo op https://www.powerbiconnector.nl/power-bi-connector-voor-king/

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙