Low code programmeren voor accountants met de LemonForce® studio
Accommodatiehuur.nl
Ontwikkeld door Accommodatiehuur

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@4bookings.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

4Bookings

Accommodatiehuur.nl
Accommodatiehuur is een intuïtieve softwareoplossing waar je verhuur, reserveringen en facturatie van o.a. sportaccommodaties, dorpshuizen en vergaderaccommodaties op één plek kunt regelen.

Hoe werkt de koppeling?
Via de koppeling met KING Financezorgt Accommodatiehuur ervoor dat de facturen welke in de SaaS-applicatie zijn aangemaakt automatisch worden ingeboekt in iMUIS Online, ook worden debiteurgegevens uitgewisseld. Indien er geen debiteurnummer is gekoppeld aan de huurder in Accommodatiehuur zal er automatisch een nieuwe debiteur worden aangemaakt in iMUIS Online.

Wat heb ik nodig?
KING FinanceCloudswitch €12,25 p.m.
Accommodatiehuur.nl
Tip: wil je optimaal gebruik maken van de koppeling? Gebruik KING FinanceFinancieel .

Over Accommodatiehuur.nl
Accommodatiehuur.nl is een verhuur- en facturatieprogramma voor sportaccommodaties en vergaderlocaties. De software wordt ingezet voor het plannen, reserveren en factureren van ruim 200 locaties is Nederland. Zo wordt de SaaS-applicatie ingezet om vergaderzalen met zaalopstellingen en producten/arrangementen te boeken maar ook om tennisbanen te reserveren. Doordat veel van de sportaccommodaties door stichtingen worden beheerd heeft Accomodatiehuur een aantrekkelijk maandabonnement en ligt de focus van het product altijd op gebruiksgemak en overdraagbaarheid. Samenwerken in de applicatie en het verdelen van rollen en taken is de kern van de software.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙