WizzKit
Ontwikkeld door WizzKit

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling Incura HCI met Bjorn Lunden

Wizz Software en Services administratieve software voor zzp


Stuur je als zelfstandige facturen vanuit Wizz Software en services? Wil je dat deze gemaakte facturen en relaties realtime worden bijgewerkt in je KING Financeboekhoudpakket? Dit betekent dat je nooit meer handmatig je relaties hoeft aan te maken en journaalposten hoeft te boeken. Koppel dan je KING Financeadministratie met Cloudswitch aan Wizz software en services.

Voordelen Wizz
Makkelijk je uren bijhouden ten behoeve van de zelfstandigenaftrek;
Je klantgegevens altijd bij de hand;
E-mails en documenten aanmaken en direct koppelen aan de klant;
Je kilometers voor je privéauto of zakelijke auto registeren.
Wat heb ik nodig?
KING FinanceCloudswitch
KING FinanceFinancieel
Over Wizz Software en services
De WIZZkit is van oorsprong ontwikkeld voor praktijken en kleine dienstverleners. Of je nu een coach, (natuurgeneeskundig) therapeut, psycholoog, consultant of masseur bent, je hebt behoefte aan overzicht in jouw administratie. Het programma biedt jou ondersteuning bij het uitvoincura

eren en vastleggen van de dagelijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van cliëntgegevens, de urenverantwoording (t.b.v. zelfstandigenaftrek), de kilometerregistratie en de btw-aangifte. Ook kun je met de WIZZkit op een snelle manier mailings en allerlei standaardbrieven opstellen. Hierbij vult het programma automatisch allerlei klantspecifieke gegevens in.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙