Nappkin
Ontwikkeld door Nappkin

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Nappkin – Restaurant POS-systeem
Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS-systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Dankzij de koppeling met KING Finance hoef je geen tijd of geld te besteden aan het inboeken van omzet- en kassagegevens; dit gaat volledig automatisch. Meteen bij het afrekenen of eventueel als dagelijkse verzamelboeking.

Bestellen
Nappkin is vanuit de praktijk ontwikkeld. Alle denkbare details kunnen worden vastgelegd: specifieke diëten, bijzondere wensen, de spreektaal van de gast, extra tussengangen.

Reserveringen
In Nappkin kun je je reserveringen naadloos integreren in je POS-systeem; zowel de online als telefonische reserveringen kunnen worden geregistreerd en zijn eenvoudig in te zien en aan te vullen op je iPhone of iPad. Een e-mail sturen naar alle in het verleden gemaakte reserveringen ? Geen probleem dankzij de koppeling met MailChimp.

Overzicht
Nappkin geeft je direct en onvertraagd inzicht in de resultaten en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je iPhone of iPad. Hoeveel pintransacties zijn er deze week gedaan? Een kopie van een rekening e-mailen? Start Nappkin op en de informatie is beschikbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nappkin door te bellen naar 020-4287777 of te e-mailen naar info@nappkin.nl. Je kunt een volledig functionele demonstratieversie van Nappkin downloaden in de AppStore.

Wat heb ik nodig?

KING Finance module – Cloudswitch €12,25,- p/m
Nappkin Restaurant POS-systeem

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙